پله‌برقی‌ها بیشترین ظرفیت جابه‌جایی عمودی را در بین دستگاه‌ای مشابه نظیر آسانسور دارا می‌باشند.  سیستم حرکت  پله برقی از یک موتور گیربکس الکتریکی تشکیل شده که با واسطه  یک زنجیر بصورت یکسان در تمامی قسمتهای پله تقسیم میشود. جهت حرکت پله برقی بنا به مکان و مورد استفاده قابل تغییر می باشد. یعنی قابلیت حرکت در هر دو جهت بالا و پایین را دارا می باشد. جنس پله ها عموما از جنس آلو مینیوم دایکست بوده که  استحکام قابل قبول  و وزن  کمی را دارا است .همچنین تولید انبوه ان با توجه به قابلیت قالب گیری میسر می باشد. با  پیشرفت تکنولوژی و ورود سیستم درایوهای کنترل حرکت به صنایع، پله برقی ها دارای قابلیت های بیشتری شده اند. از جمله با تشخیص نزدیک شدن کاربر و امکان شروع نرم، از حرکت همیشگی پله برقی به جهت صرفه جویی در مصرف برق و اصطهلاک بیشتر جلوگیری به عمل آمده است. همچنین در هنگام عدم وجود کاربر پله به طور خودکار در حالت انتظار قرار میگیرد.در عین حال امکان استفاده از یک پله در دو جهت به طور همزمان میسر گردیده است.

اجزا و قطعات اصلی پله برقی شامل موارد زیر می باشد:

  1. پله ها.
  2. موتور گیربکس.
  3. زنجیر انتقال نیرو.
  4. دستگیره.
  5. شاسی یا استراکچر پله.
  6. سیستم فرمان و کنترل.
  7. پوشش های جانبی.
  8. دیواره و پوشش های جانبی.

تجهیزاتی نیز جهت ایمنی و کنترل عملکرد و محافظت پله ها مورد استفاده قرار می گیرد که برخی از آنها عبارتند از:

  1. کنتاکت ایمنی سیستم محرکه.محافظت زنجیر اصلی در مقابل کشیدگی یا پارگی
  2. کنتاکت اضافه بار یا افزایش دمای موتور. محافظت در برابر ما و ظرفیت تا ۱۳۰% اسمی.
  3. کنتاکت خمیدگی پله. جهت اطلاع از کمانش و یا خمیدگی پله.
  4. کنتاکت اتصال کوتاه. حافظت در برابر خطر احتمالی اتصال کوتاه در مدارات.
  5. نشانگر اضافه سرعت. اعلام افزایش ناخواسته سرعت توسط اندیکاتور همراه با آلارم تابلو.
  6. نشانگر کاهش سرعت. اعلام کاهش ناخواسته سرعت توسط اندیکاتور همراه با آلارم تابلو.
  7. نشانگر تشخیص نقص دستگاه. اعلام خطاهای مختف به ترتیب اولویت با بیان شماره خطا و اعلام خطای جدید پس از رفع خطای قبلی.

پله ها ی Out door

همانطور که از نام آن بر می آید، سیستم هایoutdoor جهت استفاده در فضاهای روباز طراحی گردیده اند.مکانیزم کلی عملکرد آنها مشابه پله های عادی است با این تفاوت که جهت حفاظت در برابر آب، رطوبت و گرد و خاک، تجهیزات مورد استفاده در آنها یا ضد آب و گرد و غبار بوده و یا در فضاهای آب بندی شده قرار می گیرند.

در این سیستمها از روشنایی و یا نوارهای نورانی زرد رنگ در اطراف پله جهت قابل رویت بودن آن در تاریکی استفاده میشود. در این سیستم نسبت به پله های indoor ، محدودیت بیشتری در زمینه اجناس مصرفی و تزیینات وجود دارد. این پله ها بیشتر در پلهای عابر پیاده ، ورودی های مترو و…که فاقد پوشش می باشنداستفاده میشوند.

در برخی محلهایی که امکان استفاده از پوشش محدود وجود دارد مانند سقفهای کاذب پله هایی که در پلهای عابر پیاده بکار میروند از سیستم semi out door استفاده میشود که در کاهش هزینه ها بسیار موثر است.

بالا
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم